Aluminium neusclip voor mondmasker

Gepubliceerd op 1 mei 2020 om 13:11

Van een Nederlandse leverancier hebben we aluminium en metalen neusclips binnen die ook een plakstrip hebben. Deze neusclips of neusbruggen gaan we vanaf volgende week verwerken in onze mondkapjes. Wil je zelf mondkapjes maken of heb je een doe het zelf pakket van ons dan zijn deze neusclips van metaal of aluminium onmisbaar.

Op dit moment naaien we een dun ijzerdraadje in de bovenkant om het mondkapje mee af te sluiten. Op zich werkt dat ook maar het is wel heel bewerkelijk en met deze strip zal het mondkapje bij de neus nu nog beter afsluiten.

We hebben de maskers met neusclip en plakstrip gewassen en de neusclip blijft zitten maar na enkele keren zal deze loslaten. Tip: doe het mondkapje in een kussensloop met wat handdoeken om de maskers te beschermen tegen slijtage in de was.

 

Los bestellen

Wil je de metalen of aluminium clips voor op de neus van het mondkapje los bestellen? Dat kan ook in de webshop. Klik hier. Deze neusclips zitten vanaf volgende week ook in het Doe-Het-Zelf mondmasker pakket.

 

Elastiek voor mondkapjes

Vanuit de hele wereld is er een enorme vraag naar elastiek voor mondkapjes. Dit heeft tot gevolg dat ook wij er maar een beperkte voorraad hebben en vandaar dat we het elastiek niet meeleveren met de doe het zelf pakketten voor mondmaskers. Je kan elastiek in kleine oplages nog wel krijgen bij stoffenwinkels. We zijn bezig met een grote order dus hopelijk kunnen we op korte termijn ook weer elastiek voor mondkapjes kopen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.